Protocol ÎCCJ. Tarcea: A căzut cerul pe mine. Nu mă așteptam

Cristina Tarcea
Cristina Tarcea

Cristina Tarcea a vorbit despre existența protocolului de la Înalta Curte de Casație și Justiție, susținând că "nu se aștepta la asta".

"În momentul în care am descoperit că, la Înalta Curte, există un protocol, a căzut cerul pe mine. La orice mă așteptam, numai la asta nu. Am respirat uşurată când am văzut că este din 2009. Despre el nu vă pot spune multe pentru că există o sesizare penală, o urmărire penală în desfăşurare şi până când nu aflăm ce e cu el, e semnat nu e semnat, e falsă sau nu semnătura, nu putem specula pe tema asta sau asupra efectelor eventuale. În funcţie de soluţia care se va da, urmează a se aprecia şi cu privire la efectele acestora", a spus Cristina Tarcea în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Vezi și: Tarcea - Dorneanu, relație după motivarea CCR: Nu fac greşeala de a...

Protocolul încheiat între Parchetul General şi SRI

"Apropo de protocoale, recent, Curtea Constituţională a dat o decizie pe conflict de constituţionalitate. Este vorba despre protocolul încheiat în 2016 între Parchetul General şi SRI. Atenţie! Curtea Constituţională nu a constatat conflictul pentru tot protocolul, ci doar pentru trei puncte din acel protocol. Trebuie neapărat să așteptăm motivarea deciziei CCR pentru protocoalele din 2009 şi 2016 pentru că, în funcție de motivare şi rezolvarea unor probleme de drept, vom şti şi noi în instanţă ce să facem. Să punem problema nulităţilor, dacă sau nu intervine nulitatea, ce fel de nulitate, relativă, absolută?", a mai declarat Cristina Tarcea.

Vezi și: Tarcea - Radu Tudor, dialog tensionat: Judecătorii puși cu mâna? Alţii, nu? Ahm!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel