Final de protest la Palatul Parlamentului. Pichetări sedii PSD

foto: facebook / Vocea Strazii
foto: facebook / Vocea Strazii

Protestul desfăşurat, luni seara, în faţa Palatului Parlamentului, faţă de modificarea legilor justiţiei s-a încheiat fără incidente.

Protestul desfăşurat, luni seara, în faţa Palatului Parlamentului, faţă de modificarea legilor justiţiei s-a încheiat fără incidente, în zonă mai rămânând după ora 21,30 numai câteva zeci de protestatari, în timp ce în unele oraşe din ţară cum ar fi Sibiu sau Cluj au fost pichetate sediile PSD.

La momentul de vârf al protestului, în jurul orei 20,00, în zonă s-au aflat câteva sute protestatari. Printre participanţi au venit şi lideri ai PNL şi USR, cum ar fi prim-vicepreşedintele liberal, deputatul Raluca Turcan, sau preşedintele USR, deputatul Dan Barna.

* Zeci de tineri din Sibiu pichetează, luni, sediul Organizaţiei Judeţene a PSD, de la orele după-amiezii, ei declarând că şi-au propus să înnopteze în stradă, în semn de protest faţă de acţiunile social-democraţilor. Printre protestatari se numără şi conducătorii unor ONG-uri din oraş, care organizează evenimente culturale sau cu caracter social şi sportiv. Protestarii au venit 'înarmaţi' cu scaune pliabile pe care le-au aşezat lângă sediul PSD Sibiu, pe clădirea căruia au proiectat mesajul 'vă vedem'. Participanţii la această acţiune de protest au venit şi cu pancarte cu mesaje de genul: 'fără penali în Parlament; Dragnea şi Tăriceanu plecaţi acasă!; Jos labele de pe Justiţie; Istoria va scrie pe voi 'gunoi'; etc. Acesta nu este un protest avizat de autorităţi şi o parte dintre protestatari susţin că nici nu intenţionează să ceară vreun aviz.

* Circa 30 de tineri au pichetat, luni seara, după ora 16,00, sediul PSD Cluj, în semn de protest faţă de modificarea legilor justiţiei. Ei au fluierat şi au scandat lozinci şi au anunţat că vor reveni şi marţi după-amiază în faţa sediului social democraţilor.

* Acţiuni similare de pichetare a sediilor PSD au mai fost organizate, luni seară, cu participare mai redusă, şi în alte oraşe din ţară cum ar fi Iaşi sau Baia Mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel