Proteste SUA. Magazin jefuit în direct, în Los Angeles

Protestele violente din SUA s-au extins, după moartea bărbatului de culoare. Un magazin a fost jefuit în direct, în timpul manifestațiilor, în Los Angeles.

La CNN, au fost prezentate imagini în direct cu protestatarii care sparg un celebru magazin de cafea, anunţă Antena 3. Până acum, manifestanţii nu au mai ţinut cont de nimic, au dat foc maşinilor parcate pe marginea drumului.

Protestele sunt extrem de violente. Peste 60 de oameni au fost arestaţi şi zeci de persoane se află în spital, unele dintre acestea în stare foarte gravă. Mai mulţi poliţişti au fost spitalizaţi, după ce maşinile le-au fost incendiate.

Tragicul moment care a declanșat protestele de amploare

Într-un video apărut luni, în mediul online, se vede cum un agent îl ţine la sol pe George Floyd timp de mai multe minute. În înregistrare, Floyd este auzit cum geme și spune de mai multe ori: „nu pot să respir”. 

Martorii i-au cerut ofițerului să-și ia genunchiul de pe gâtul bărbatului, observând că acesta nu se mișcă. „Îi curge sânge din nas” și „Ridică-te de pe gâtul lui”, se aude în înregistrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel