EXCLUSIV  PROTESTE #REZIST. ”Nu sunt mișcări naturale. Protestează de NERVI”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit, la DCNews LIVE, despre protestele #rezist. 

”Noi suntem o țară oarecum nevrotică, prin cetățenii sătui de excese, de greșelile lor. Această clasă politică nu a apărut ca Afrodita din spuma mării, a apărut ca urmare a votului pe care cetățenii l-au dat de fiecare dată, baronii s-au reinventat de fiecare dată în ciuda faptului că au devalizat bugete sau nu au făcut nimic pentru comunitate, au mituit la alegeri. Românul simte și o frustrare mare pentru că-i este greu să recunoască că el este autorul acestui dezastru administrativ, prin votul pe care l-a dat, în necunoștință de cauză, mituind fiind, neinformat fiind.” a spus Cozmin Gușă la DCNEWS LIVE

Consultantul politic a adăugat: ”Ei se duc în stradă, protestează de nervi. Alții se duc în stradă că li se pare trendy, alții se duc că-i trimite corporația multinațională că are interes, înainte se mai duceau că un anumit serviciu secret le spunea `hai, galeria asta, hai pe stradă, faceți aia`. Nu sunt mișcări naturale mișcările de stradă în România. Ele au bază, pentru că, dacă stai să te uiți, sunt chestii foarte enervante, cum e chestia asta legată de Codul Administrativ, care cuprinde multe alte părți ciudate acum. S-au luat de porțiunea asta pentru că e una care-l vizează pe Dragnea, liderul majorității parlamentare, pentru că a existat acea contradicție, nu se știe dacă a fost redactată pe vremea lui Dîncu sau nu, Dîncu nu a zis nimic legat de tema asta, a fost o tăcere cel puțin ciudată. (...) Și asta cu Codul Administrativ este important, dacă are la bază ceva, dar nu ieșitul în stradă, asta nu rezolvă.” 

Cozmin Gușă subliniază că protestele sunt fără finalitate și că persoanele respective ar trebui să meargă la parlamentarul pe care l-au votat pentru a-l determina să facă schimbarea. 

Vezi de la 11:29

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel