PROTESTE polițiști. Dumitru Coarnă: Carmen Dan trebuie să plece. Îi e frică

Polițiștii au ieșit, din nou, în stradă, miercuri, 20 decembrie, protestând în fața sediului MAI. La proteste participă și Dumitru Coarnă.

„Acest Minister de Interne este condus prost, condus spre cimitir de doamna Carmen Dan, acest ministru care trebuie să plece. Refuză dialogul social. (...) Îi e frică. Nu stăpânește ministerul, nu știe legislație, nu știe decât să execute sarcini politice. (...) Noi suntem astăzi aici și vom rămâne în greva foamei aici. Să iasă în față. Să iasă șobolanii de acolo, să negocieze cu noi. Să iasă la negocieri!", a declarat Dumitru Coarnă.

„Doamna Carmen Dan trebuie să plece de îndată!", a mai spus Dumitru Coarnă din rândul protestarilor, punctând că există planuri clare de revendicări, „foarte bine definite în lege".

[citeste si]

Ministerul Afacerilor Interne a luat act de protestul pe care Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual îl organizează, miercuri, în Bucureşti.

"În situaţia în care reprezentanţii sindicali vor prezenta anumite revendicări, MAI le va prelua, urmând ca, după analizarea lor, acestea să fie discutate în cadrul unei întâlniri pe care o propunem a avea loc vineri", informează un comunicat al MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel