PROTESTE pentru susținerea DNA. Ultimele informații din Piața Victoriei

Oamenii ies astăzi iar în stradă. Evenimentul este pregătit de mai multe zile. În București, Cluj, Sibiu, Brașov, ei vor manifesta pentru susținerea DNA și depolizitizarea instituțiilor. 

PROTESTE GUVERN. Protestul s-a încheiat cu intonarea imnului național. 

PROTESTE GUVERN. Protestatarii s-au întors în Piața Victoriei. 

PROTESTE GUVERN. Protestatarii au ajuns în fața DNA. Ei strigă "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu", "Ieşiţi din casă dacă vă pasă", "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta" şi "Demisia, hoţilor".

PROTESTE GUVERN. Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului. 

PROTESTE GUVERN. Protestatarii au păstrat un moment de reculegere în memoria celor căzuți la Revoluția din 1989, la ora 20:30. Cei prezenţi au fost îndemnaţi să se aşeze şi să aprindă o luminiţă care să amintească de victimele Revoluţiei.

PROTESTE GUVERN. 1.000 de manifestanți s-au strâns în drum spre Parlament, într-un marș pornit de la Guvern. 

PROTESTE GUVERN. În Piaţa Victoriei sunt câteva sute de oameni, care s-au mobilizat pe Facebook, sub sloganul ”Susţinem DNA, vrem depolitizarea instituţiilor”. 

PROTESTE GUVERN. Anunțat cu mare fast de o săptămână, la protestul din Piața Victoriei s-au strâns doar 50 de persoane. Ei vor pleca în marș către Parlament. În jurul orei 19:00, protestatarii ar trebui să plece în marș. 

PROTESTE GUVERN. Protestatarii se întâlnesc la ora 18:00 în Piața Victoriei, apoi pleacă în marș spre Parlament. Grigore Cartianu a scris, pe Facebook, ”Gata, am plecat spre București. Diseară, la ora 18.00, ne vedem în Piața Victoriei, de unde la 19.00 plecăm în marș spre Palatul Parlamentului. Să fim cât mai mulți, să oprim ofensiva corupților!”. Și Mălin Bot merge la proteste. El scrie pe Facebook ”România pe care o au în cap Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu este o țară în care oamenii corecți și cinstiți nu au niciun viitor. Eu, astăzi, voi protesta iar pentru a cere demisia acestor trei impostori care ne vor distruge viitorul. Trebuie să demisioneze cat mai repede. Fiecare zi in care stau pe funcții este o zi în care aceşti penali mai aplică un pas din planul lor ascuns de transformare a României intr-un fel de Teleorman, o moşie a lor.” Recent dat afară de la ”România liberă”, Mălin Bot a susținut că acest lucru s-a întâmplat pentru că a participat la protestele #rezist. Și Ondine Gherguț, o altă jurnalistă dată afară de la publicația menționată, iese în stradă. 

PROTESTE GUVERN. Pe Facebook, pare că oamenii s-au mobilizat și se anunță un eveniment de amploare în această seară mai ales în București. 

PROTESTE GUVERN. Protestatarii vor manifesta pentru susținerea DNA și depolitizarea instituțiilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel