PROTESTE Parlament. Deputat PSD, acuzat că a lovit protestatarii cu mașina, prima DECLARAȚIE

Ioan Terea
Ioan Terea

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea este acuzat de doi protestatari că a dat cu mașina peste ei. El afirmă că protestatarii au sărit pe mașină. 

Ioan Terea a declarat, la ”Sinteza Zilei”: ”În momentul când am vrut să plec din Palatul Parlamentului SPP-istul mi-a spus să ies în partea stângă pentru că în partea dreaptă ieșirea este blocată de către manifestanți, am ieșit pe poarta din stânga, imediat am făcut stângă. Pe trotuar erau manifestanții. Când mi-au văzut mașina și în parbriz era lipit permisul de parcare și acces în Palatul Parlamentului au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele în mașină. Eu am plecat circa 5-10 metri. Unul dintre ei a sărit pe mașină și s-a agățat de oglinda mașinii. Au început să dea cu pumnii și cu picioarele în mașină, am oprit pe dreapta, a venit poliția, acum sunt la poliție dau declarații. Am fost testat cu aparatul echilotest, a ieșit zero, dar, pentru siguranța mea, am cerut să mi se ia și probe biologice, ca să nu fie niciun dubiu, ei susținând că am consumat băuturi alcoolice. Eu nu am coborât din mașină, bine am făcut, că sigur mă provocau. Vă dați seama ce senzație am avut, stând în mașină”. 

Deși pe Internet au apărut imagini într-o situația asemănătoare cu un Jaguar, deputatul PSD a spus că el are un BMW maro. 

”Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic” a precizat deputatul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel