Proteste legea grațierii. Bulevarde blocate, jandarmeria s-a mobilizat

jandarmi
jandarmi

Jandarmii au fost mobilizaţi duminică să asigure ordinea publică pe parcursul protestului organizat în Piaţa Universităţii, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei capitalei. 

El a precizat că protestarii au blocat circulaţia pe bulevardul Magheru, între Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei, subliniind că deocamdată nu se cunosc intenţiile acestora. 

"La ora 17.00 s-au adunat şi la 18.15 au blocat circulaţia pe bulevardul Magheru. Nu avem cu cine să discutăm, nefiind un lider, un organizator, să le aflăm intenţiile. Noi asigurăm ordinea publică", a completat Enache, scrie Agerpres.

În jurul orei 19.30, protestatarii, care îşi manifestă nemulţumirea faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale, se apropiau de Guvern. 

Primii manifestanţi au ajunseseră deja în Piaţa Victoriei, urmând să li se alăture şi ceilalţi protestatari care au mărşăluit pe bd. Lascăr Catargiu. 

Mii de persoane protestează duminică seara faţă de ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel