PROTESTE în România. Radu Tudor, propunere: O spun deschis

Radu Tudor
Radu Tudor

„Dacă în anul 2019 vor fi proteste neautorizate în România, propun ca țara noastră să adopte 100% modelul francez”, a spus, marți seară, Radu Tudor la Antena 3.

„Dacă în anul 2019 vor fi proteste neautorizate în România, propun ca țara noastră să adopte 100% modelul francez. Așa cum ne-am inspirat în Codurile penale, în Constituție, în modelul de organizare statală, atunci haideți în continuare să ne păstrăm acest model absolut onorabil între România și Franța. Dacă ei au niște măsuri care sunt acceptate la nivel European, să fie și la noi aplicate și acceptate în egală măsură.

Cu o mențiune.

De când au început violențele în protestele vestelor galbene, o spun deschis, am văzut o răbdare de fier din partea forțelor de ordine, Poliției, jandarmilor francezi. Mulți dintre ei au fost loviți, au aruncat în ei cu pietre, cu sticle incendiare, petarde, mobilier stradal. N-am văzut niciun fel de acțiune în forță a Poliției sau Jadarmeriei franceze în care să fie loviți în mod nejustificat protestatari care nu au niciun fel de manifestare violentă. Și aici trebuie să fim foarte atenți, pentru că la noi, pe 10 august, au existat și derapaje din partea unor reprezentanți ai jandarmeriei", a spus Radu Tudor, marți, 8 ianuarie, la Antena 3, în emisiunea sa „Punctul de întâlnire".

VEZI ȘI: Radu Tudor, în platoul Antena 3: COȘMAR! Vin și își varsă năduful aici

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel