PROTESTE GUVERN. Raluca Jensen, mesaj pentru cei care o critică

Raluca Jensen este mama fetiței de cinci ani care a fost fotografiată cu o pancartă pe care scris ”M**e PSD!”. Ea a fost aspru criticată pentru că fetița ei ținea în mână o foaie cu o înjurătură, generând și întrebările în spațiul public dacă e normal ca părinții să-și aducă la proteste copiii. 

Protestatara scrie că face parte dintr-o familie destrămată, mama ei o bătea mereu. După ce-și scrie povestea de viață pe blog, Raluca Jensen ajunge la subiectul "de interes": prezența ei alături de fiica de cinci ani la proteste și pancarta "M**e PSD".

[citeste si]

”Mă considerați o mamă denaturată pentru că scriu "M**e PSD" pe pancarta fetiței mele? Nu, nu sunt. Eu nu am dat niciodată o palmă la fund copilului meu. Copilul meu nu este speriat cu "o să te bată dumnezeu". Copilul meu are mereu ce mânca și foarte multe haine și jucării. Copilul meu merge la dentist, se spală pe dinți și este spălat la fund când face caca. Copilul meu merge în vacanțe. Copilul meu face sport și bea lapte zilnic. Copilul meu merge la control anual la un doctor de familie și este vaccinat când trebuie. Copilul meu învață despre corpul ei și corpul unui băiețel deja de la grădiniță. Copilei mele nu îi este rușine să vadă o femeie în pielea goală pentru că uneori ne facem duș împreună. Copilul meu mănâncă fructe, legume și învață să scrie deși are doar 5 ani. Copilul meu se uită la documentare despre planete și animale. Copilul meu are program de somn de la 21.00 la 08.00 și nu, nu se trezește noaptea. Copilul meu face pipi și caca la wc de când avea 3 ani. Copilul meu este luat în brațe zilnic, pupat, admirat și respectat. Copilul meu a mers și merge la proteste și a fost învățat să spună "FUCK YOU" și să dea un șut în coaie oricărui băiețel care o trage de păr sau încearcă să o lovească. Fetița mea are doar 5 ani dar vă garantez că este mai sănătoasă (psihic și fizic) decât mulți dintre voi. Trebuie să fii bolnav să ameninți și să înjuri o femeie care nu ți-a făcut absolut nimic. Trebuie să fii bolnav să vrei să moară, să facă cancer, să fie violată ea și fetița ei, să fie bătută sau alte porcării pe care le-ați scris. Trebuie să fii bolnav să ameninți cu Protecția Copilului și să nu vezi copiii desculți sau fără haine din fața ta. Trebuie să fii bolnav să nu lași o femeie să se exprime cum vrea. Trebuie să fii bolnav să ai atâta ură, invidie și prostie în tine. Trebuie să fii bolnav să te simți amenințat de mine... eu care nu am făcut rău nimănui, vreodată.”, a scrie ea pe blog

Raluca Jensen mai notează: ”Vorbele voastre nu mă afectează. Vorbele voastre la adresa copilului meu mă afectează. Și pentru asta o să continui să vă dau m**e, așa cum stiu eu. Sensibil și puternic. Exact ca o cu*vă!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel