PROTESTE grațiere. Grindeanu: Într-o democraţie normală...

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, referindu-se la protestele care au avut loc recent, că într-o democraţie normală fiecare om are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea.

'Eu respect opinia fiecăruia (...) Fiecare om, într-o democraţie normală, are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea. Respect dreptul la opinie al fiecăruia şi n-am ce să comentez', a declarat Sorin Grindeanu, la sediul PSD, fiind întrebat ce le transmite oamenilor care au protestat recent faţă de proiectele de OUG privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

În acest context, premierul a precizat că a văzut 'diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea', dar şi unele care 'sunt conforme cu realitatea'.

Întrebat dacă Guvernul va aproba aceste ordonanţe, chiar dacă va fi organizat un referendum pe această temă, Grindeanu a precizat că nu a discutat cu ministrul Justiţiei despre cele două proiecte de acte normative. 'O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere', a spus Grindeanu. Totodată, întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte de OUG, Grindeanu a răspuns: 'O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiţiei'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel