PROTESTE, fotografie ȘOCANTĂ. Liviu Pleșoianu: Next level, trecerea la statul nazist

Liviu Pleșoianu publică o imagine de la proteste și afirmă că protestatarii au trecut la nivelul următor, ajungându-se de la statul paralel la statul nazist. 

"Sunt doar câteva zile de când scriam că "next level" (noul slogan #) înseamnă trecerea de la Statul Paralel la Statul Nazist. Imaginea alăturată demonstrează că am avut și de această dată dreptate. Îți plac "românii tăi", Führer-e Klaus? Te servesc bine scelerații, doamna K? Te simți iarăși "inspired", guvernatorule Klemm?" întreabă deputatul PSD Liviu Pleșoianu, pe Facebook, acolo unde adaugă următoarea fotografie:

(w670) 

În urmă cu câteva zile, Liviu Pleșoianu scria `"NEXT LEVEL": Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. ...Noi ce facem?`. El concluziona prin a sublinia că "Pentru mine, lucrurile sunt cât se poate de clare (și astfel le răspund și celor care se întreabă de ce un membru al majorității parlamentare iese în stradă, în fața Templului Anticoruptei din Sufragerie și la Palatul Insului-din-Deal). ...Nu mai e vorba doar despre Statul Paralel. Este vorba deja despre Statul Nazist. Iar cine pricepe ce spun eu acum nu mă va mai întreba niciodată de ce eu, parlamentar din majoritatea parlamentară, ies în stradă. Nu mă va mai întreba niciodată asta pentru că va înțelege că, separat de ce fac în Parlament, am ales să arăt că EXIST ca om care NU e de acord ca țara sa să se transforme într-un Stat Nazist condus din sufrageriile Sectei! Ieșitul meu în stradă nu are legătură cu partidele, cu politica, are legătură cu lucruri mult mai grave care se întâmplă sub ochii noștri chiar în Anul Centenarului! Cine are ochi de văzut să vadă. Cine are urechi de auzit să audă. Iar cine are trăsături de OM LIBER, să și le exercite. ...Cât încă nu e prea târziu!". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel