Urmărește emisiunea live


PROTESTE. Cât a CÂȘTIGAT Klaus Iohannis. GESTUL neștiut al lui Florin Iordache

Pe FaceBrands politicienii și nu numai își măsoară popularitatea pe Facebook. Totul este public și poate arăta influența unor evenimente publice asupra imaginii unor persoane. 

Președintele Klaus Iohannis a depășit 1,8 milioane de like-uri pe Facebook. În 1 februarie 2017, ziua în care au avut loc proteste de amploare, dar și proteste violente în Piața Victoriei, 19.000 de oameni au apreciat pagina președintelui de Facebook. Înainte de 1 februarie 2017, Klaus Iohannis primea zilnic câteva sute de like-uri noi la pagina de Facebook. În 2 februarie, când a avut loc conferința de presă în care a criticat lipsa de reacție a MAI, a mai primit 6.000 de aprecieri. Cu excepția zilelor de 4 și 5 februarie, când a primit sub o mie de aprecieri, președintele Klaus Iohannis dă ”lovitura” pe Facebook, cu mii de like-uri (7000 în 7 februarie, 4000 în 8 februarie, 6000 în 9 februarie). 

Și-n cazul lui Nicușor Dan, președintele PRU, se poate remarca o creștere spectaculoasă de aprecieri. Dacă înainte de protestele violente, avea maximum 100 de like-uri pe zi, în seara de 1 februarie a depășit 2000. 

Premierul Sorin Grindeanu începe să-și consolideze poziția pe Facebook. Înainte de proteste, primea câteva zeci, cel mult 200-300 de like-uri. În 2 și 5 februarie a depășit 2000 de aprecieri pe zi. 

Cu privire la alți lideri politici nu se observă, pe Facebook, nicio modificare importantă a comportamentului utilizatorilor. 

În schimb, ca o simplă observație, fostul ministru al Justiției Florin Iordache și-a înscris pagina de Facebook pe FaceBrands de la 1 februarie  2017. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu are pagina de Facebook înregistrată pe FaceBrands. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel