Urmărește emisiunea live


Proteste anti-Guvern. USR, decizie privind participarea

Protest - foto simbol
Protest - foto simbol

USR a luat o decizie cu privire la participarea la protestele împotriva Guvernului.

Preşedintele filialei judeţene a Uniunii Salvaţi România (USR), Adrian Echert, a anunţat miercuri că atât el, cât şi colegii lui vor continua să participe la protestele de stradă împotriva Guvernului.

"Vom continua să mergem la proteste, atâta timp cât statul de drept este sub asediu şi guvernarea PSD-ALDE are acest lucru, modificarea legilor Justiţiei şi practic, subordonarea Justiţiei. De câte ori am fost solicitaţi de către societatea civilă, (...) am răspuns pozitiv. (...) Şi dacă nu suntem solicitaţi, ne veţi găsi în stradă şi la proteste", a explicat Adrian Echert.

Membrii USR Sibiu participă la protestul mut din faţa PSD Sibiu, care are loc, zilnic, de peste un an de zile şi care a fost autorizat să continue şi în luna martie. De asemenea, cei din USR au anunţat că vor participa la protestele din faţa Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu, unde cei prezenţi aplaudă magistraţii.

Liderul USR Sibiu, Adrian Echert, a mai anunţat că orice sibian nemulţumit îşi poate exprima opinia, la sediul partidului, sau dacă trimite un mesaj pe mail sau pe pagina de Facebook. Toate nemulţumirile şi propunerile cetăţenilor din judeţ vor fi strânse într-un "program local de guvernare", care va sta la baza ofertei electorale a USR Sibiu pentru alegerile de anul viitor.

Vezi și: Sesizare OUG 7. Gorghiu: Ce se arată în solicitarea transmisă către APCE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel