Proteste 1 Decembrie. Chirieac, întrebare pentru #rezist

Protest
Protest

Un nou protest #rezist a fost anunțat pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în Piața Victoriei. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia luată de protestatari.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României și când se vor sărbători 100 de ani de la Marea Unirea, protestarii #rezist au anunțat o nouă ieșire în stradă.

Bogdan Chirieac îi intreabă pe protestari, prin intermediul unei televiziuni, de ce nu pot striga cuvântul Jos în oricare altă zi decât în Ziua Națională a României.

Acest tip de protest nu mai poate influența viața politică. Alte tipuri de protest, poate. Dar acest tip de protest nu. Dreptul de a protesta este sfânt. Ai acces drept într-o democrație. Mă întreb de ce nu poți striga pe 1 Decembrie "La mulți ani, România și pe 2 decembrie Demisia, jos Guvernul sau ce mai vrei tu. Pe 1 Decembrie, la Centenar să strigi "Jos, iar acest lucru să fie preluat de toate agențiile de presă din lume, mie mi se pare un sacrilegiu. 

Nu mi se pare o inițiativă românească. Pe 1 decembrie, dacă nu vrei să strigi Hai, România România, Centenar totuși, nu vreți să strigați cuvântul "Jos" pe 2 Decembrie sau când vreți dumneavoastră, pe 30 Noiembrie, pe 29? Oricând, dar nu pe 1 Decembrie., a afirmat analistul Bogdan Chirieac, la România TV.

Vezi și: PROTEST 1 Decembrie. Angi Șerban, secret dezvăluit: Puțini știu asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel