EXCLUSIV  Protestatarul Dide, după căderea Guvernului. Ce zice de PNL și alegeri anticipate

Cunoscutul protestatar Cristian Dide a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cum vede căderea Guvernului, dar şi viitorul guvern Orban. 

„De o mie de zile aproape, se strigă în Piaţa Victoriei despre demisia Guvernului. Ar fi trebuit să se întâmple mai devreme. Mă bucur pentru oamenii care au strigat în stradă demisia guvernului, însă eu aş fi preferat să îşi ducă crucea până la final, să rămână la guvernare şi să vedem ce vor spune anul viitor”, a spus Cristian Dide. 

„USL nu a murit”

„Despre guvernul Orban. Ştim că am avut un USL, iar PNL trebuie să arate că USL a picat cu adevărat. Eu nu sunt încă convins că USL a murit. Se fac în continuare negocieri politice în care PSD şi PNL sunt actori. Nu sunt foarte încrezător într-un guvern PNL. Vreau să văd un guvern propus de PNL care să nu aibă vechi oameni de partid. Să văd profesionişti numiţi în funcţii de miniştri. Dacă PNL va veni cu un guvern în care cele 16 ministere vor fi conduse de specialişti, chiar dacă din PNL, îmi retrag cuvintele şi consider că am avut o părere greşită. Aşteptăm propunerile de miniştri. 

Alegerile anticipate ar fi o soluţie, dar, constituţional vorbind, nu se pot face mai devreme de martie. Eu aş fi pentru asta. Sau să vină PNL cu propuneri de oameni pregătiţi pentru posturile de miniştri şi să vedem schimbări fundamentale", a mai declarat Cristian Dide pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel