EXCLUSIV  Protestatarul Dide: Asta am în COMUN cu Liviu Dragnea + Costul unei zile de PROTESTE

Cristian Mihai Dide a acordat redacției DCNews un interviu cu doar o zi înainte de a fi implicat în scandalul încătușarii. El a vorbit despre lucrurile pe care le are în comun cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Totodată, Dide a vorbit și despre costul în amenzi al unei zile de protest. 

"Cu doamna Carmen Dan, cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă am în comun că suntem din Teleorman. Cred că doamna Dăncilă este din Roșiorii de Vede, s-a născut acolo cred, dar nu sunt sigur de această informație. Sunt cojudețeni de-ai mei. Cred că sunt mai mulți nemulțumiți din Teleorman, dar cred că sunt printre puținii care arată acest lucru," a spus Cristian Mihai Dide la DCNews.

Cât costă o zi de proteste 

Dide spune că nu a mai ajuns în Piața Victoriei, el alături de partenerii săi fiind preocupați de contestarea în instanță a amenzilor care au ajuns la un cuantum semnificativ. 

"În Piața Victoriei se protestează de 437 de zile. Trebuie să recunosc că nu am mai fost în ultima perioadă în Piața Victoriei seară de seară pentru că sunt foarte ocupat cu procesele pe care le avem in instanță, pentru a contesta amenzile primite. Nu mai știm exact cuantumul amenzilor pentru că s-au primit amenzi și la Congresul PSD, s-au primit 39 000 lei. Luni, când am împodobit bradul cu amenzi în fața MAI s-au mai primit încă 18 600 lei. Din urmă nu-mi mai aduc aminte cât avem de plătit. Cam astea-s sumele care se dau pentru o zi de protest," a mai spus Dide. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel