EXCLUSIV  Protestatarul Diaconu, manipulare cu "noul Colectiv". Ce a ars, de fapt

Răzvan Diaconu, unul dintre oamenii din spatele paginii Corupția Ucide, a fost contactat de redactorii DC News după ce a scris că sâmbătă am fi putut avea un nou Colectiv.

Tânărul care inițial dăduse niște informații incomplete pe pagina de Facebook a fost rugat să spună exact despre ce este vorba.

În primul rând, Răzvan Diaconu a scris: "Aseară (n.r. - sâmbătă) era să avem încă un #Colectiv. Prin Centrul Vechi". De fapt, a fost un incendiu la coşul de fum al unui restaurant. Situația nu a fost nici pe departe similară cu tragedia de la Colectiv. De ce? Pentru că oamenii din restaurant au fost imediat evacuați. 

"Incendiul a izbucnit la coșul de fum al unui restaurant de pe strada Stavropoleos din zona Centrului Vechi al Capitalei. Focul ardea mocnit la nivelul acoperişului, cu degajări reduse de fum. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, nu au fost persoane surprinse în restaurant", au transmis autoritățile sâmbătă seară. 

"ANCHETĂ SECRETĂ"

Apoi, în aceeași postare de pe Facebook, Răzvan Diaconu a spus că știe el despre o tragedie la CFR evitată la minut.

"Nu vă panicați, acum 3 săptămâni o săgeată albastră a fost la nici 2 m distanță de un frontal cu un marfar. E anchetă la CFR dar e ascunsă de voi pt că nu se vrea a se vedea prețul indiferenței cu prea mare ușurință. Ieșea carnagiu. Cică aia de la stațiile de comandă CFR au înlemnit așteptând catastrofalul și inevitabilul dezastru. Și totuși o minune a făcut ca trenurile să se evite la milimetru", a mai scris protestarul care nu a dat alte detalii. După cum am spus în debutul articolului, Răzvan Diaconu, contactat de colegii noștri, a refuzat să facă precizări vizavi de postarea hazardantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel