Protestatarul Ceaușescu, amendat de Jandarmerie după gestul făcut în fața ministrului Toader

Eduard Pascu / 18 apr 2019 / 19:02
Marian Ceaușescu
Marian Ceaușescu

Eternul protestatar Marian Ceaușescu, cel care nu ratează nicio ocazie să profereze injurii la adresa politicienilor aflați la putere, a fost sancționat de Jandamerie după ce, în această după-amiază, l-a insultat pe Tudorel Toader. 

Jandarmii care păzesc Ministerul de Justiție au chemat în sprijin o grupă mobilă în momentul în care au văzut că, în zonă, și-a făcut apariția eternul protestatar Marian Ceaușescu. Imediat ce ministrul Tudorel Toader a apărut pe scările instituției în fața jurnaliștilor, Marian Ceaușescu a început să îi adreseze injurii, tuburând grav, atât ordinea și liniștea publică, cât și transmisiile live ale jurnaliștilor. 

Oficialii Jandarmeriei Române au declarat pentru DC News că individul a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și că pe numele acestuia au fost emise mai multe sancțiuni. "Conform legii termenul de aplicare a sancțiunii poate merge până la șase luni. Cu alte cuvinte, dacă azi un individ care a tulburat grav ordinea și liniștea publică proferând injurii, nu a fost amendat, acesta poate primi sancțiunea în următoarele șase luni, prin poștă", a declarat un reprezentat al Jandarmeriei.

Poliția Capitalei a transmis că ei pot interveni în baza unei sesizări sau din oficiu, în cazul în care asistă la astfel de comportamente. În speța de azi, Tudorel Toader nu a făcut sesizare la Poliție.

Vezi și: Ecaterina Andronescu, atacată de Ceaușescu. Ce spunea ministrul Educației despre scenele violente cu politicieni înainte să ajungă victimă