EXCLUSIV  Protestatarul Ceaușescu, amendat de Jandarmerie după gestul făcut în fața ministrului Toader

Marian Ceaușescu
Marian Ceaușescu

Eternul protestatar Marian Ceaușescu, cel care nu ratează nicio ocazie să profereze injurii la adresa politicienilor aflați la putere, a fost sancționat de Jandamerie după ce, în această după-amiază, l-a insultat pe Tudorel Toader. 

Jandarmii care păzesc Ministerul de Justiție au chemat în sprijin o grupă mobilă în momentul în care au văzut că, în zonă, și-a făcut apariția eternul protestatar Marian Ceaușescu. Imediat ce ministrul Tudorel Toader a apărut pe scările instituției în fața jurnaliștilor, Marian Ceaușescu a început să îi adreseze injurii, tuburând grav, atât ordinea și liniștea publică, cât și transmisiile live ale jurnaliștilor. 

Oficialii Jandarmeriei Române au declarat pentru DC News că individul a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și că pe numele acestuia au fost emise mai multe sancțiuni. "Conform legii termenul de aplicare a sancțiunii poate merge până la șase luni. Cu alte cuvinte, dacă azi un individ care a tulburat grav ordinea și liniștea publică proferând injurii, nu a fost amendat, acesta poate primi sancțiunea în următoarele șase luni, prin poștă", a declarat un reprezentat al Jandarmeriei.

Poliția Capitalei a transmis că ei pot interveni în baza unei sesizări sau din oficiu, în cazul în care asistă la astfel de comportamente. În speța de azi, Tudorel Toader nu a făcut sesizare la Poliție.

Vezi și: Ecaterina Andronescu, atacată de Ceaușescu. Ce spunea ministrul Educației despre scenele violente cu politicieni înainte să ajungă victimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel