Protestatarii violenți îi fac bine lui Donald Trump

Proteste violente, ca niciodată, au loc astăzi pe străzile din Washington. Oamenii nu sunt obișnuiți cu astfel de ieșiri violente. 

Majoritatea tăcută care nu a ieșit la proteste- vorbim de câteva sute de protestatari violenți care distrug totul în cale- respinge anarhia. Minoritatea violentă îl ajută, astfel pe Donald Trump, încurajând susținătorii acestuia. Oamenii care au mici afaceri nu au cum să susțină distrugerea magazinelor dintr-o revoltă ideologică. Protestatarii sparg geamurile magazinelor, clădirilor din drumul lor, distrug mașini și rănesc cu pietre polițiști și civili. 

Pe de altă parte, președintele SUA, Donald Trump, a transmis un semnal puternic de pace tuturor celor prezenți la Capitoliu, când a cerut să fie aplaudați Bill Clinton și Hillary Clinton, cărora le-a spus că este o onoare pentru el prezența lor și le-a dat asigurări de pace politică și prosperitate. 

În contrast cu mesajul de pace, cei împotriva lui Donald Trump sunt violenți pe străzi. În America liniștită, violențele nu sunt susținute. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel