EXCLUSIV  Protestatari care distrug Piața Victoriei. Interviul pe care l-ar vrea șters - video

Protest
Protest

Oana Anghelescu și Tudor Cârstoiu sunt doi tineri protestatari pe care i-ați văzut deseori în Piața Victoriei, fie că vă aflați chiar acolo sau în fața televizorului.

Fac parte din categoria celor care au înțeles că nu urletele, datul cu fundul de pământ, intratul cu forța în Parlament contează când vrei să convingi că Guvernul trebuie schimbat, ci forța argumentelor. Ca ei sunt destui. Dar mai sunt și alții, foarte puțini la număr, dar extrem de gălăgioși, care ar vrea doar ca vocea lor să se audă. Altceva nu contează. Doar adevărul lor este bun. Vor să interzică tot, să rămână doar jurnaliștii și televiziunile care îi aplaudă. Protestatarii care se dau cu fundul de pământ nu pot mai mult decât mu#e PSD, mu#e Dragnea, nu depășesc nivelul de mahala și le-ar închide gura oamenilor din stradă care vin cu argumente când spun de ce nu sunt de acord cu actuala guvernare.

În opinia lor, a protestatarilor care, de exemplu, urlă prin Parlament și se tăvălesc pe holurile instituției, ce nu le place trebuie interzis, trebuie distrus, trebuie arătat cu degetul. Am văzut jurnaliști umiliți în Piața Victoriei, deși erau acolo să relateze despre proteste, adică fix despre oamenii care strigă anti-PSD. Protestatarilor scandalagii nu le pasă. Ei nu îi lasă pe oameni să decidă, să-și facă propriile opinii, să urmărească ce post de televiziune vor și să citească ce ziare și site-uri doresc. Doar adevărurile lor contează. Vorbesc despre marile mașinării de manipulare fără să se uite în curtea lor.

Și, atunci când protestatarii raționali ies din bula lor și încearcă să convingă publicul că au dreptate, dau interviuri la site-urile și televiziunile care nu îi ridică în slăvi, vin protestatarii scandalagii cu tot felul de teorii ale conspirației și spun: mu#e PSD, mu#e Dragnea, celebrul refren. Plouă afară? Dragnea e de vină. Că atâta pot... și apoi se miră că nu mai iese lumea în stradă. Dau vina pe PSD că le discreditează mișcările de stradă, dar uită că ura pe care o transmit îi fac pe oameni să se uite la seriale, din fotoliu. Și pentru că cititorii au întotdeauna dreptate, vă las să urmăriți interviul de mai jos. Veți trage propriile concluzii cu condiția să renunțați și dumneavoastră la ideile preconcepute despre oamenii din stradă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel