Protestatara Angi Șerban, mesaj furibund vizavi de Augustin Lazăr

Scutaru Cristina / 25 oct 2018 / 07:36
protest
protest

Protestatara Angi Șerban i-a transmis lui Augustin Lazăr un mesaj de ziua lui.

”La mulți ani, domnule PG Augustin Lazăr! Eu nu am de gând să renunț la dumneavoastră și vă fac rugămintea să luați toate măsurile legale pentru a riposta în fața deciziei de revocare a odioasei slugi a infractorilor - ievaloatorul Tudorel Toader. Înțeleg că puteți contesta această decizie în instanță. Vă rog să o faceți!

Nu poate sta aplecată o țară întreagă în fața unor nenorociți falimentari moral, nu-i putem lăsa să-şi bată joc de toți cei care mai au coloană vertebrală să se lupte cu ei. Nu puteți renunța, așa cum nici noi nu vom renunța să le stăm în gât. Vă respect, vă admir și vă susțin. Și nu sunt singură, suntem destul de mulți.

Chiar nu accept să lăsăm javrele astea să pună la pământ Justiția și odată cu ea Democrația pentru care România a plătit cu sânge. Vă rog să ripostați cu toate forțele!”, a scris protestatara pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat miercuri că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României, Augustin Lazăr.

El a prezentat raportul privind activitatea managerială a procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.