EXCLUSIV  Proteste #rezist, revoluție pașnică: ”Blocăm țara!”

Piața Victoriei
Piața Victoriei

Unul dintre protestatarii prezenți permanent în Piața Victoriei a dezvăluit, la interviurile DCNews, motivul pentru care se blochează stradă în timpul manifestărilor. 

Tudor Cârstoiu, un tănăr protestatar care este nelipsit din Piața Victoriei, consideră că "revoluția pașnică" din acest moment se va sfârși când va exista o implicare a tuturor în transformarea țării. "Revoluția asta pașnică presupune o schimbare de mentalitate, presupune o înțelegere că dacă nu ne implicăm, fiecare în felul nostru, în a transforma această țară, inclusiv membrii PSD, vom continua să avem conflictele astea, să avem probleme și în loc să ne concentrăm pe dezvoltare, ne concetrăm pe legile justiției și ne concentrăm ca oamenii cu probleme penale să scape de pușcărie și de dosare", a declarat Tudor Cârstoiu.

Nu sunt adeptul ocupării clădirilor guvernamentale

Protestatarul nu exclude să apară și un scenariu care ar presupune ocuparea clădirilor guvernamentale. "Nu sunt adeptul nici măcar a ocupării clădirilor guvernamentale, sau o chestie de genul ăsta, deși într-o situație s-ar putea să apară și scenariul ăsta, dar nu cred că este neapărat cea mai bună soluție pentru că pot urma după aia multe consecințe legale. Blocarea traficului este un lucru simbolic important, pentu că dacă ei blochează democrația în Parlament, noi blocăm țara. Cam ăsta e principiul", a declarat protestatarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel