Urmărește emisiunea live


PROTEST taximetriști. Vijulie (PNL) 'se ceartă' cu Palada, de la distanță

Violeta Vijulie, de la PNL, a reacționat după ce taximetriștii au ieșit în stradă, în Piața Victoriei.

Politiciana a spus că aceștia ar fi trebuit să iasă în stradă nu împotriva Uber, ci din alte motive mult mai importante.

"Credeam ca protesteaza fiindca vor sa aiba POS in masina, sa se poarte frumos si sa miroasa bine!", a zis liberala care a povestit ce experiență a avut cu un șofer de taxi.

"De ce am pierdut eu 1 h in Victoriei? Ca taximetristii sa protesteze impotriva Uber? Pe bune? Credeam ca protesteaza fiindca vor sa aiba POS in masina, sa se poarte frumos si sa miroasa bine! Ieri, unu, la jumatatea cursei imi zice: sa aveti schimbat, ca n-am marunt! Bine, boss, si daca n-am?????? Voi ce povesti cu taximetristi aveti?", a scris Violeta Vijulie pe Facebook.

Pe de altă parte, sociologul Mirel Palada a notat un alt punct de vedere pe rețeaua de socializare: "Ups. Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis azi că UBER este o companie de transport, nu un serviciu digital. Ups. Să vezi disperare pe tefelei că ditamai comuniștii de la UE nu vor să renunțe la reguli și la mersul de pînă acum al lucrurilor, cu chestii de-alea plictisitoare: salarii, taxe, asigurări sociale, stat național care-și definește legile cum consideră el de cuviință. Ce groaznic. Libertarienii vor striga din nou "dezastru". Vai. PS: V-am spus că în Londra Uber-ul e interzis? Ce comuniști!".

[citeste si]

Sute de taximetriști s-au adunat în fața Guvernului, nemulțumiți de Legea privind transportul public de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel