EXCLUSIV  PROTEST #rezist. Remus Borza: Mi-a scăpat porumbelul. Asta este realitatea - VIDEO

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica", joi, 25 ianuarie, la DC News, a vorbit despre protestele din ultima perioadă și Legile Justiției.

La emisiunea „Borza Analytica", în cadrul căreia a discutat despre cele mai noi evoluții politice și economice din România, Remus Borza a fost întrebat dacă a participat la miting în weekend.

„Îmi știți punctul de vedere, pe care îl reiterez de fiecare dată când am ocazia: dezavuez toate aceste acțiuni. Spuneam că reforma statului nu se face nici în stradă și nici cu strada. Știți că am avansat, săptămâna trecută, un număr, undeva în jur de 20 de mii de participanți. Probabil că numărul real cam pe aici a fost, că or fi 20, că or fi 30... Chiar are mai puțină importanță numărul. Până la urmă, chiar și o sută de mii de cetățeni care ies în stradă să-și spună oful nu e totuna cu națiunea română. Poporul trebuie să-și manifeste voința suverană o dată la patru ani, la alegeri, sau atunci când situația o impune, chiar și la anticipate, nu suntem într-o atare situație. Pe de altă parte, e un drept constituțional al fiecărui cetățean de a-și manifesta nemulțumire, chiar și în spațiul public. Se întâmplă și la case mai mari, vedeți Statele Unite, în toată Europa, avem genul acesta de manifestație. Deci nu e neapărat o problemă", a declarat Remus Borza.

„Miza îmi scapă"

„Doar că miza mie îmi scapă. Sigur, o să-mi spuneți Legile Justiței, dar iarăși este mult zgomot pentru nimic. Mă exasperează proasta comunicare a PSD-ului pe temele majore, fie că vorbim de Legile Justiției sau că vorbim – și probabil că o să vorbim - de Formularul 600, o problemă cât Casa Poporului", a punctat deputatul independent Remus Borza.

VEZI ȘI FORMULARUL 600. Remus Borza, INCISIV: Despre "băieții cu gura mare"- VIDEO

„S-au pierdut pe drum"

„Spuneam mult zgomot pentru nimic. În realitate, toate acele teme majore cu care a plecat PSD-ul – cele trei Legi: 303, 304 și 317/2004 privind statutul magistraților, organizarea judiciară și organizarea CSM-ului – s-au pierdut pe drum în Comisia Iordache, să nu folosesc un termen nu tocmai academic, s-au fâsâit, dar, haide, că tocmai mi-a scăpat porumbelul. Asta este realitatea", a mai declarat Remus Borza.

[citeste si]

Amintim că „Borza Analytica” este un concept nou de emisiune care va putea fi urmărită la DC News în fiecare joi, începând cu ora 11.00. 

Răspunsul poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Interviul complet poate fi urmărit accesând următoarea filmare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel