PROTEST #rezist. Sute de oameni în fața Guvernului

PROTESTE
PROTESTE

Sute de bucureșteni au stat toată noaptea în fața Guvernului pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu. Câțiva au prins ora 8.00 acolo.

După ce o lună de zile s-a ieșit aproape în fiecare seară în stradă pentru abrogarea OUG 13 și schimbarea clasei politice, în noaptea de sâmbătă spre duminică noi proteste au avut loc în Piața Victoriei, oamenii manifestând mai bine de 12 ore.

Potrivit 9am.ro, circa 200 au ieșit în stradă aseară pentru a cere, din nou, demisia Guvernului Grindeanu, aceștia fiind determinați să revină în piață până când vor obține ceea ce urmăresc.

[citeste si]

Totodată, noi manifestații de susținere a Direcției Naționale Anticorupție au fost anunțate pentru duminică, atât în Capitală, cât și în alte orașe din țară, sub sloganul „Susținem DNA, vrem depolitizarea instituțiilor”.

În București, manifestația ar urma să înceapă în jurul orei 18.00, în Piața Victoriei, iar după aproximativ o oră, manifestanții ar urma să plece în marș spre Palatul Parlamentului. Protestele vor fi organizate și în Brașov și Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel