EXCLUSIV  PROTEST polițiști. Se așteaptă un semnal de la Carmen Dan

Polițiștii au nevoie de salarizare corespunzătoare și trebuie să beneficieze necondiționat de HG nr 1/2017. Dacă nu li se va face dreptate vor ieși în stradă.

Guvernul nu le respectă valoarea muncii și nici prevederile propriei hotărâri, respectiv HG nr 1/2017 privind salariul de bază minim brut. Polițiștii au solicitat în permanență respectarea legii, dar se pare că nu au fost luați în serios.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România (SNAP) a transmis că polițiștii, polițiștii de frontieră, jandarmii și pompierii reprezintă singura categorie bugetară care a rămas cu salarizarea în urma tuturor bugetarilor, adică la nivelul anului 2009, iar la vreme rea, când își fac datoria, cu toate riscurile, sunt lăudați de toate puterile statului.

SNAP s-a adresat mnistrului Carmen Dan în speranța că va rezolva această problemă. În sens contrar, vor urma proteste masive.

Prim-vicepreședintele SNAP, Mandache Constantin, contactat de DC News, a spus că dacă agenților de poliție nu li se vor mări salariile atunci vor lua hotărârea de a protesta. Deocamdată nu va fi nicio mișcare de stradă pentru că așteaptă o concluzie în urma întâlnirii cu conducerea MAI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel