Urmărește emisiunea live


Protest MASIV la Chișinău. Maia Sandu este prezentă: „Asta vrem!“

În capitala Republicii Moldova, Chișinău, are loc un protest împotriva președintelui Igor Dodon. Noul președinte, Maia Sandu, este prezent la manifestație.

Chiar în ceste momente se desfășoară un protest în capitala Republicii Moldova, Chișinău. Președintele ales, Maia Sandu, a venit în fața oamenilor care protestează în scuarul Parlamentului împotriva scoaterii SIS-ului din subordinea Președinției, dar și împotriva proiectelor bugetelor pentru anul 2021, potrivit Deschide.md.

Maia Sandu, mesaj ferm

„Mulțumim că ați venit. Suntem astăzi aici pentru a ne apăra democrația, țara, votul pentru a avea o țară fără corupție, sărăcie, o țară în care să ni se facă dreptate. Vă rog foarte mult să respectăm regulile- să purtăm corect masca și să păstrăm distanța. (…) Hoții s-au speriat și se vârcolesc, în continuare. Încearcă să arunce la gunoi votul d-voastră. Dar noi cu d-voatre suntem puternici, demult protestăm împotriva corupților. Am reușit să-l alungă pe Plahotniuc și l-am dat jos pe Dodon”, a spus președinta aleasă, informează ZdG.

Moldovenii de peste hotare au ieșit și ei la protest, în susținerea celor de acasă. Astfel, un grup de cetățeni stabiliți în Irlanda au ieșit astăzi pe străzi, în Dublin, punctând că se alătură astfel moldovenilor aflați azi în fața Parlamentului și, totodată, solicitând alegeri anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel