PROTEST "Opriți Modificarea Codului Fiscal!"-LIVE TEXT. VIDEO

Corupția Ucide a anunțat că miercuri, 8 noiembrie, va avea loc protestul "Opriți Modificarea Codului Fiscal!". Nu se știe exact ora la care oamenii sunt așteptați în stradă. Inițial s-a vorbit despre ora 11:00, apoi ora 14:00. DC News va transmite informații, în format LIVE TEXT, despre protestul de miercuri, 8 noiembrie.  

UPDATE 14:30: Protestul s-a încheiat.

UPDATE 13:33: A început ședința de guvern.

UPDATE 13:20: Numărul oamenilor care au ieșit în stradă a ajuns la aproximativ 400. Ședința de guvern a fost amânată pentru ora 14:00.

UPDATE 12:45: Circa 100 de oameni sunt în Piața Victoriei. Protestatarii strigă: "HOȚII!".

UPDATE 11:04: Corupția Ucide a anunțat că protestul va începe în jurul orei 12.00.

------

Şedinţa de Guvern se va desfăşura miercuri, de la ora 13:00, a anunţat Biroul de presă al Executivului. Iniţial, întâlnirea membrilor Cabinetului Tudose era programată miercuri, la ora 15:00. Guvernul urmează să adopte, în cadrul şedinţei săptămânale, modificarea Codului fiscal.

Organizatorii protestului susțin că 8 noiembrie este "Miercurea Neagră pentru economia României".

"8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență), vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România.

Ședința de guvern începe la ora 15:00, iar noi vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susțină acest protest și să le dea câteva ore libere prin rotație angajaților, pentru a veni alături de noi. Să nu se lase intimidate de teoriile conspirației și să înțeleagă că este ultima șansă de a lupta împotriva unei "Revoluții Fiscale" care le va pune în pericol business-ul.

Cc: Oracle, Kaufland Romania, MEGA IMAGE, FAN Courier, Urgent Cargus, IKEA, Carrefour Romania, KPMG Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI Romania Vodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank

Lista este deschisă. Dacă știți o companie mare care ar putea fi interesată de protest, puteți să îi dați tag într-o postare pe eveniment.

[citeste si]

Și dați SHARE masiv! Timpul e scurt și trebuie să ne organizăm rapid!

Facem apel la sindicate și patronate sa se alăture mâine.
--------------------------NU CEDAM ----------------------------

Mâine, de la ora 14, vom fi prezenți în Piața Victoriei . Dacă treci prin zona său ai timp liber, să faci doua ture cu mașina în jurul Guvernului!
Nu uita sa te faci auzit !! Claxonează-i până părăsesc clădirea .

Ce spuneți daca venim cu "unelte" care produc zgomot : fluiere, vuvuzele , oală + lingură, tigăi, conserve, găleți, sticle plastic goale, tobe, portavoce , cine are un prieten cu "plămâni zdraveni" să-i dea tag in comentarii ( @nume )", se arată în descrierea evenimentului "Opriți Modificarea Codului Fiscal!".

Rămâneți pe DC News pentru a afla ce se va întâmpla la protest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel