Protest la sediul Avocatului Poporului. PMP: Victor Ciorbea minte

Protest
Protest

Reprezentanţii PMP îl acuză pe Victor Ciorbea că minte în comunicatul în care se anunţă că protestatarii de la sediul Avocatului Poporului ar fi fost chemaţi la discuţii. 

"Având în vedere comunicatul de presă remis de către Instituţia Avocatului Poporului cu privire la pichetarea instituţiei de către Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară (OTPMP) şi solicitarea acestui for ca Avocatul Poporului să se sesizeze cu privire la ordonanţele care pun justiţia sub controlul PSD, OTPMP doreşte să facă următoarele precizări:

Nimeni din cadrul Instituţiei Avocatului Poporului nu a cerut, în timpul pichetării, să fie desemnaţi reprezentanţi ai OTPMP care să discute cu domnul Victor Ciorbea. Întreaga discuţie cu reprezentanţii Jandarmeriei Române s-a rezumat strict la lipsa unei autorizaţii de protest emise de către Primăria Capitalei şi la îndemnul ca protestul să înceteze. Reprezentanţii OTPMP s-au conformat deoarece scopul lor nu a fost să încalce legea, ci să atragă atenţia asupra unor modificări ale legilor justiţiei care pun în pericol statul de drept

Avocatul Poporului, plătit din bani publici şi avid după pensie specială de lux MINTE aşadar într-un comunicat oficial remis în numele instituţiei pe care o conduce. Este strigător la cer că Victor Ciorbea le răspunde tinerilor care îi vor plăti pensia specială prin minciuni. OTPMP face apel la transparenţă, bun-simţ şi sinceritate din partea instituţilor statului care îi reprezintă pe cetăţenii acestei ţări", se arată într-un comunicat de presă transmis de către PMP.

Vezi şi: Protest la sediul Avocatului Poporului

Vechime în muncă. Cum verifici singur dacă ţi-au fost plătite taxele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel