PROTEST la Realitatea TV după scoaterea de pe post a lui Rareș Bogdan: Câți oameni au ieșit în stradă

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

A fost protest la sediul Realitatea TV după ce Rareș Bogdan nu a mai apărut la Jocuri de putere.

Câțiva protestatari printre care Mălin Bot și Marian Ceaușescu au venit la sediul televiziunii pentru a cere revenirea pe post a Oanei Stănciulescu, a lui Oreste, respectiv Rareș Bogdan. Semnalul pentru ieșirea în stradă a fost dat chiar de Marian Ceaușescu, dar nu s-au strâns mai mult de zece oameni care au stat în ploaie pentru a-și arăta susținerea față de cei trei ziariști.

Cozmin Gușă a explicat pe larg miercuri seara, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, relația sa cu Rareș Bogdan

"Oreste și cu Oana fac parte din familia Realitatea, o familie largă, împreună cu ceilalți, dar și cu telespectatorii. A fost un lucru dureros pentru ei, însă lucrurile trebuie să le judecăm din două unghiuri. Din punct de vedere personal, sunt subiectiv aici, eu cu Rareș sunt prieten de 20 de ani, și s-ar putea să-l cunosc cel mai bine. Poate și Tavi Hoandră îl cunoaște la fel. Poate și colegul lui de facultate Eduard Hellvig il mai cunoaște la fel de bine." a afirmat consultantul politic, în direct. v

"Aseară i-am transmis câteva lucruri tari. În primul rând că a făcut câteva greșeli în urma cărora nu mai poate intra pe post. A fost cea mai tristă zi din ultimii 10 ani. Asta după trădarea lui Sorin Ovidiu Vântu când m-a trădat pentru servciiile secrete și bani. M-a durut ce a făcut Rareș, pentru că nu mă așteptam la așa ceva. Investițiile astea pe care le faci personal nu se cuantifică. Din punct de vedere profesional, m-a deranjat că a spus anumite lucruri pe post. Rareș nu are decât două viteze, curajos și talentat, și alta când dă cu bâta în baltă. Nu este nicio scenarită și toate prostiile pe care le debitează Oreste, pe care și pe el îl cunosc de peste 20 de ani. El știe mai bine adevărul: nu i-am propus niciodată să intre în partid", a spus Cozmin Gușă în intervenția sa telefonică făcută în emisiunea ce acoperea intervalul orar dedicat pentru Jocuri de Putere.

"Cu toată simpatia pentru el, pentru Oana, pentru Oreste și pentru cei care nu mai vor să vină că el, dar nu mai pot intra. Libertatea lui este îngrădită, în a invita anumiți invitați, că acei invitați au afectat brandul Realitatea", a recunoscut Gușă răspunzând unei întrebări a moderatorului Claudiu Popa, cel care i-a ținut locul lui Rareș.

Mesajul lui Rareș Bogdan: PĂCAT

Chiar la ora 21.00, când ar fi trebuit să fie pe scaunul de prezentator al emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan a postat un mesaj pe Facebook:

"Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumosi. Ne revedem curand."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel