PROTEST la PSD: Luați-vă gălețile! #INSISTĂM - Modificare de ULTIMĂ ORĂ

Scutaru Cristina / 08 apr 2017 / 08:31

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piața Victoriei cu găleți și sticle de ulei. Ei au mers la sediul PSD să lase produsele, fiind a 69-a zi de protest.

 VEZI ȘI: Update: PROTEST la PSD. Scandal cu jandarmii: Acesta nu este un MARȘ!-VIDEO

 

UPDATE 13:40: Protestatarii iar s-au răzgândit. Până la urmă au anunțat că mișcarea lor de stradă va avea loc duminică, 9 aprilie, la 17:00, nu sâmbătă, așa cum spuneau cu puține ore în urmă.

UPDATE 08:35: În timpul transmiterii acestei știri, pagina Corupția Ucide a anunțat că data protestului a fost schimbată, adică va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, la ora 17:00. Restul coordonatelor rămân la fel și le puteți găsi în rândurile de mai jos.

Deja obișnuitul protest de duminică vizează, de această dată, sediul PSD București.

Corupția Ucide a anunțat că îi așteaptă pe români în stradă, în Piața Victoriei, duminică, 9 aprilie, la ora 17:00. Apoi vor pleca împreună la sediul PSD pentru a le da gălețile înapoi.

"Asta-i găleata de la voi, dați-ne țara înapoi!"

Duminică 9 Aprilie, ora 17:00 #insistăm să returnăm gălețile electorale!

Vă așteptăm în Piața Victoriei, cu mic, cu mare, cu găleata din dotare, fie că e nouă sau mai veche, roșie sa fie, musai, la culoare.

Vom merge împreună la sediul PSD pentru a depune gălețile în fața acestuia.

Vă așteptăm!

#insistăm #continuăm #rezistăm", se arată pe pagina Corupția Ucide. Protestul se numește: "Luați-vă gălețile, păstrăm libertățile!"

[citeste si]

(w670)

(w670)