Protest în faţa Ministerului Comunicaţiilor

Sindicatul Naţional Telecomunicaţii Mobile pichetează joi, 14 februarie, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, membrii organizaţiei fiind nemulţumiţi de concedierile din ultimii ani pe care le consideră abuzive. 

"Sindicatul Naţional Telecomunicaţii Mobile, afiliat confederaţiei reprezentative la nivel naţional, BNS - Blocul Naţional Sindical, organizează în data de 14.02.2019, începând cu orele 16:00, o acţiune de protest în faţa Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, Bulevardul Libertăţii nr. 14.

Protestul are loc ca urmare a miilor de concederi abuzive, mascate obscur şi petrecute în ultimii ani, prin care tot mai mulţi lucrători au fost concediaţi, personalul a fost cu mult diminuat, volumul de muncă este înzecit mai mare pentru cei care au rămas salariaţi în companiile gigantului Telekom din România, dar au aceleaşi salarii mizere, încă de la angajare", se arată într-un comunicat al Sindicatului. 

Sindicaliştii arată, de asemenea, că prin protestul organizat joi intenţionează să tragă un semnal de alarmă şi asupra faptului că salariaţii sunt obligaţi să efectueze muncă neplătită iar drepturile fundamentale ale lucrătorilor sunt încălcate. 

Vezi şi: Laura Codruța Kovesi - coincidența, față-n față. Adevăratul blocaj

Valentine's Day. Mesaje, felicitări pentru persoana iubită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel