Protest împotriva grațierii. Cei mai mulți sunt din USR și PNL

O sută de oameni au ieșit să protesteze, miercuri, în Sibiu. 

Participanţii nu au scandat lozinci, însă au afişat un singur banner cu doi elefanţi simbolizând graţierea şi amnistia şi îndemnul ”Să le tăiem trompele!”. Astăzi, președintele Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, în ședința de Guvern: ”Cunoașteți povestea că este un elefant în încăpere, dar nu se vede. Sunt doi elefanți, ordonanța de grațiere și ordonanța de modificare a Codurilor Penale.”

Mulţi dintre cei prezenţi la protest sunt membrii USR sau PNL. La protest participă mai mult de jumătate din filiala USR Sibiu, adică 30 de oameni, în frunte cu liderul organizaţiei, Raluca Amariei.

”Am intrat în USR căci am decis că nu mai putem sta deoparte. Şi am decis că atunci când lucrurile nu merg bine, să acţionăm. Mişcarea de astăzi este un prim pas pe care putem să îl facem noi (...) să tragem un semnal de alarmă”, a declaratRaluca Amariei, preşedintele USR Sibiu, potrivit Agerpres. 

Prim-vicepreşedintele PNL Sibiu, Daniela Cîmpean, a explicat că acest protest nu este iniţiat de către liberali. ”Protestul nu este iniţiat de PNL, dar PNL susţine orice demers pentru susţinerea legalităţii”, a spus Daniela Cîmpean.

Protestul a început la ora 18.00 şi nu a fost autorizat de Primăria Sibiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel