Protest FFF la Ministerul Mediului, pentru calitatea aerului din București

Mircea Fechet, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor i-a primit vineri seara pe reprezentanții protestatarilor Fridays For Future Romania.

Fridays For Future Romania este un grup de tineri ambițioși care luptă pentru combaterea chimbărilor climatice și care vor să demonstreze că fiecare dintre noi este important în această luptă, indiferent de vârstă.

"M-am bucurat să vad că, deși sunt tineri, sunt foarte informați și pot fi, chiar de acum, parteneri importanți în procesul de schimbare a atitudinii noastre față de ceea ce înseamnă protecția mediului. Le-am mulțumit în numele ministrului Costel Alexe și i-am asigurat că astfel de marșuri pentru mediu sunt mai mult decât binevenite, ele reprezintă vocea populației iar Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor va fi mereu deschis dialogului cu cetățenii", a declarat Mircea Fechet.

VIDEO

Deoarece tema acestei demonstrații a fost calitatea aerului din București, secretarul de stat le-a prezentat tinerilor de la Fridays For Future Romania măsurile pe care ministerul le-a luat în ceea ce privește calitatea aerului, eforturile de a responsabiliza autoritățile din orașele care au probleme în acest domeniu dar și controalele care vor fi derulate, prin Garda Națională de Mediu, la fiecare dintre aceste primării pentru a putea vedea în ce stadii de implementare sunt programele lor pe calitatea aerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel