PROTEST. După anti-vacciniști și anti-buletine cu cip, au apărut și oamenii anti-5G

După anti-vacciniști și anti-buletine cu cip, au apărut și oamenii anti-5G.

În București, Brașov, Craiova și Râmnicu Vâlcea pe 25 ianuarie 2020 vor avea loc, organizat, proteste autorizate de primării, în celelalte orașe vor avea loc diverse forme de protest spontan/flashmob pentru a atrage atenția autorităților cu privire la problemele și riscurile implementării tehnologiei 5G.

Iată ce a transmis Coaliția STOP 5G în România:

”Vă invităm să participați și să comunicați publicului dvs. problemele și riscurile reale aduse de tehnologia 5G și motivele de a ne opune implementării tehnologiei 5G detaliate la adresa http://stop5gromania.ro/care-sunt-problemele-reale-si-riscurile-tehnologiei-5g-de-ce-spunem-stop-5g/

În timp ce mass-media internațională s-a concentrat numai pe anumite probleme de mediu, fracking-ul și materialele plastice din ocean, fiind, totodată, surprinsă și de evoluția bruscă a schimbărilor climatice, poluarea electromagnetică nu a captat într-o măsură așa de mare atenția presei internaționale, așa cum s-a întâmplat în cazul problemelor de mai sus.

Pentru data de 25 ianuarie 2020, Coaliția Internațională Stop 5G a planificat o serie de acțiuni dedicate Zilei Internaționale de protest împotriva implementării tehnologiei de comunicații wireless 5G, scopul acestor acțiuni fiind mobilizarea societății civile internaționale pentru a împiedica montarea a milioane de antene 5G pe Pământ şi a 50.000 de sateliți 5G în spațiu, dar și pentru a stabili întâlniri de urgență la nivel înalt cu funcționarii din organizațiile guvernamentale și organizaţiile internaționale (Uniunea Europeană, Organizația Națiunilor Unite și Organizaţia Mondială a Sănătăţii).

Problema o constituie radiația undelor electromagnetice, care se intensifică constant de mai bine de două decenii prin amploarea evoluţiei tehnologiei wireless. Tehnologia wireless 5G va aduce o creștere uriașă a poluării electromagnetice, într-un timp foarte scurt, în orașe, suburbii, parcuri, rezervații naturale, oceane, până și în Groenlanda și Antarctica. În loc de turnuri cu antene la distanțe de câțiva kilometri unul față de altul, vor fi amplasate antene celulare de mici dimensiuni, dar foarte puternice, în medie la fiecare a treia locuinţă. În loc de 2.000 de sateliți care orbitează Pământul în prezent, vor fi în cel mai scurt timp 50.000 de sateliţi.

Printre organizatorii evenimentelor din 25 ianuarie 2020 sunt şi persoane care au fost afectate atât de grav de dispozitivele wireless încât nu se mai pot integra în societate. Ei luptă pentru propriile lor vieți, pentru viața copiilor lor, pentru viața insectelor, a păsărilor, a animalelor și a noastră.

Asociaţia Pro Consumatori împreună cu membrii Coaliției Stop 5G România organizează pe data de 25 ianuarie 2020 o serie de acțiuni dedicate acestui eveniment internațional.

Astfel, începând cu ora 10.30, la Sala de conferințe a Bibliotecii Județene din orașul Râmnicu Vâlcea, va avea loc conferinţa cu tema „Promisiunile industriei și riscurile pentru sănătatea consumatorilor". Invitaţii evenimentului sunt dl. Adrian Vornicu, specialist în bioelectronică şi conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori. De la ora 14, în orașul Râmnicu Vâlcea se organizează un marș pe traseul Colegiul Național Alexandru Lahovari – Școala Gimnazială Tache Ionescu – Centrul orașului (la ceas).

Totodată, în București, sâmbătă 25 ianuarie 2020, a fost aprobat de Primăria Municipiului București un marș având ca punct de adunare, în intervalul orar 14.30-18.00, Piața Universității (zona Fântâni) pe traseul Bdul. Nicolae Bălcescu – Bdul. Gheorghe Magheru - Piața Romană cu întoarcere spre Piața Universității - punct final trotuarul din fața Parcului Teatrului Național București.

În Craiova, Asociația Civică pentru viață organizează în data de 25 ianuarie 2020 un marș de protest dedicat zilei mondiale de luptă împotriva tehnologiei 5G, începând cu ora 14 pe traseul Piața Mihai Viteazu, Calea Unirii, Lipscani, Piața Frații Buzești, A. I Cuza, Piața Mihai Viteazu. La data de 21 ianuarie 2020, reprezentanții societății civile din Craiova, la conferința Stop 5G care a avut loc în aula Facultății de Agronomie din cadrul Universității din Craiova, au votat " Craiova, liberă de 5G!"

În Brașov mai mulți cetățeni organizează în data de 25 ianuarie 2020, începând cu ora 14.00 un miting de protest cu acordul autorităților locale în zona Prefecturii BRAȘOV”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel