EXCLUSIV  Miting diaspora 10 august. Proteste violente, USR strânge semnături, imaginile zilei

Miting diaspora 10 august. Proteste violente, USR strânge semnături, imaginile zilei Cu toate că în jurul lor jandarmii se îmbrâncesc cu protestattarii, membrii Uniunii Salvați România strâng semnături la măsuțe nestingheriți de atmosfera incendiară din jurul lor. 

Miting diaspora 10 august. Proteste violente, USR strânge semnături, imaginile zilei În Piața Victoriei, membrii USR, îmbrăcați cu tricouri inscripționate cu numele campaniei "Fără penali" strâng semnături printre gazele lacrimogene aruncate de jandarmi. 

De altfel liderul USR Dan Barna ne-a spus încă de joi, în exclusivitate, că doar în acest mod partidul său va susține demersul diasporei. "Așa cum am participat și la Untold, și la alte evenimente vom participa și la acest miting să strângem semnături pentru inițiativa "Fără penali în funcții publice". Voi participa și eu la acest miting alături de colegii mei și vom strânge semnături pentru ca și românii din diaspora să aibă ocazia să participe la această inițiativă”, a zis Dan Barna pentru DC News.  

(w670)

(w670) USR - Piat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel