PROTEST cu GĂINI la ACL. Alina Gorghiu, reacție virulentă după ce mai multe GĂINI au fost aruncate în curtea ACL

Reprezentanții ACL au reacționat extrem de vehement după ce, marți, mai multe găini care aveau legate la gât bilețele cu mesaje au fost aruncate în curtea sediului Alianței.

Reprezentanţii ACL au chemat Poliţia, iar purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, susține că PSD s-ar afla în spatele protestului cu găini.

"Cred că este o campanie fără precedent, de o violenţă extremă, care mă îngrozeşte şi îmi provoacă scârbă. Nu aţi văzut niciodată, de la Revoluţie încoace, o campanie de un asemenea nivel de josnicie, mojicie.

PSD nu înţelege să ducă campania corect. Această mizerie de astăzi, acest lucru nemaîntâlnit într-o democraţie mi se pare un atac la tot ce însemnă stat de drept şi democraţie. Nu întâmplător au făcut lucrul acesta astăzi, când are loc întâlnirea lui Joseph Daul cu co-preşedinţii ACL. Vom ajunge de râsul Europei pentru un asemenea gest fără precendent.

Astăzi pot să pun eticheta fără nicun fel de emoție: PSD e un partid al găinarilor. Îmi cer scuze faţă de găinile pe care nu au reuşit să le omoare", a spus Alina Gorghiu, citată de stiripesurse.ro.

Vezi și: Protest inedit în curtea ACL-ului. Găini cu bileţele la gât împotriva lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel