PROTEST Cotroceni pentru revocarea lui Kovesi. Chirieac: Portocala mică poate ajunge avalanșa mare

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat protestele de la Cotroceni.

Zeci de oameni protestează în fața Palatului Cotroceni. Aceștia îi solicită președintelui Klaus Iohannis revocarea imediată a Laurei Codruța Kovesi după apariția ultimelor înregistrări și acuzele privind falsificarea de probe la DNA Ploiești.

Bogdan Chirieac a comentat actualul protest la România TV. Analistul politic atrage atenția asupra faptului că, deși numărul protestatarilor nu este mare, așa au început și protestele masive din Piața Victoriei. Totodată, Bogdan Chirieac a mai precizat că întreg scandalul putea fi ”ucis în fașă” dacă Parchetul General ar fi investigat imediat abuzurile procurorului Mircea Negulescu.

„Acum nesemnificative, e bulgărele mic, portocala mică care poate ajunge la avalanșa mare. Așa au început și primele proteste în Piața Victoriei, cu câțiva oameni, după care a fost o demonstrație uriașă.

Nu e momentul, nu e timpul, nu este un an electoral pentru președinția României, lucrurile încep devreme tare în acest moment și se duc către politică. Totul pornind de la un fapt care putea fi ucis în fașă și care trebuia să fie în interesul justiției din România.

Când au fost semnalate abuzurile procurorului Mircea Negulescu, Parchetul General trebuia să înceapă imediat verificările. Omul trebuia suspendat, dar când colo s-a mers până în pânzele albe. Acum cangrena s-a întins”, a comentat Bogdan Chirieac la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel