PROTEST Cotroceni. Liviu Pleșoianu: O spun foarte CLAR!

Liviu Pleșoianu s-a deplasat astăzi la protestul de la Cotroceni.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a declarat că se bucură că la protestul de la Cotroceni sunt din ce în ce mai mulți oameni, deși ”propaganda spune altceva”. El a mai declarat că vestea bună este că ”vom fi din ce în ce mai mulți” iar ”cei care vor să ne ignore” nu o vor mai putea face. 

„Domnul Tudorel Toader mâine are o singură variantă. Să ceară revocarea doamnei Kovesi. După care totul stă în pixul acestui individ”, făcând referire la Klaus Iohannis. El a mai precizat că protestele trebuie să continuie pentru că altfel Klaus Iohannis ”ne va ignora în continuare”.

[citeste si]

Totodată, Pleșoianu a declarat la România TV că: „Îmi este jenă că am un astfel de președinte”, vorbind despre conferința de presă pe care Klaus Iohannis a susținut-o și în care a precizat că nu a urmărit stenogramele apărute în scandalul de la DNA Ploiești.

Mai mult, deputatul Liviu Pleșoianu a mai transmis că în cazul în care Tudorel Toader va decide să nu ceară revocarea Laurei Codruța Kovesi, cei care l-au susținut pe ministrul justiției, ”trebuie să-și asume răspunderea”. 

„Domnul Tudorel Toader ori cere revocarea doamnei Kovesi ori lasă locul liber. Dacă nu se cere revocarea cei care l-au susținut pe domnul Tudorel Toader trebuie să-și asume răspunderea. O spun foarte clar”, a mai transmis Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel