Protest Cotroceni. Cerva: Nu o să mă mai vedeți acolo până când...

protest
protest

În jur de 70 de oameni au protestat, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Codruța Cerva, susținătoare PSD, a explicat de ce nu a ieșit la protestul împotriva lui Klaus Iohannis care a avut loc duminică la Palatul Cotroceni.

”Azi a fost protest la Cotroceni. Am dat SHARE la eveniment, ca lumea sa știe. Dar io va spun doar atat: pe mine nu o să mă mai vedeți vreodată la proteste de genu' asta, pana când reprezentanții PSD nu o sa se implice și ei! Au fost cam aceleași persoane, + - alte persoane, adică în jur de 60, 70 ...! Am aflat ca organizatoarea nu a venit, iar protestul nu a fost autorizat...! Adică o mare vrăjeala ieftina!  Proteste de genu' asta, pe mine ma lasă rece și mai bine îmi vad de treaba mea. Dacă PSD-iștii sunt atât de lasi, eu de ce să-mi fac nervi aiurea...? Ok! Hai pa! Va pupa fata!”, a scris Codruța Cerva pe Facebook.

Protestatarii au scandat lozinci antiprezidenţiale, au purtat pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care s-au putut citi pe tricouri sau pe alte materiale au fost următoarele: "Liviu, deţinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, a declarat că a venit la manifestaţie pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel