PROTEST Corupția Ucide. Românii, chemați în stradă

Corupția Ucide a anunțat organizarea unui nou protest, joi, 29 iunie, în Piața Victoriei, după ce Ionuț Mișa, propus pentru a prelua postul de ministru al Finanțelor, a spus că Guvernul va desființa Pilonul II de pensii.

"Noi muncim cinstit pentru banii noștri. Plătim taxe și impozite, contribuții pentru sănătate și pentru pensii, dar de 27 de ani nu primim mai nimic la schimb.

De peste 6 luni, guvernanții nu au făcut altceva decât să încerce să legifereze hoția. Cu OUG 13, apoi prin Legea Grațierii în Parlament, cel mai recent, cu complicitatea CCR și a Ministerul Justiției, pentru impunerea unui prag la abuzul în serviciu.

Astăzi, duc mai departe hoția, prin modificări ale programului de guvernare, noi taxe și impozite, precum și prin furtul din fondul de pensii (Pilonul II). Lor nu le pasă dacă ne bagă-n faliment - au mai mulți bani decât vom câștiga noi cinstit vreodată. Ei fură și noi plătim. ÎI MAI LĂSĂM?

Vino diseară la locul știut: Piața Victoriei, de la 19:30. Am fost uniți și-am arătat lumii că se poate, chiar în ger și întuneric. Acum e cald și lumină - hai să le strigăm împreună NU VĂ MAI SUPORT!", se arată în descrierea evenimenului de pe Facebook. Protestul se numește "Nu vă mai suport! Hoția și minciuna=program de guvernare".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel