EXCLUSIV  PROTEST București. Jandarmul lui Dragnea, ANCHETAT. Dide, mesaj FERM

Se fac verificări interne în cadrul Jandarmeriei Române, după ce în spaţiul public au apărut imagini de la protestele de sâmbătă seara, în care un jandarm lovește cu pumnul mai multe persoane.

"Imaginile apărute în spaţiul public, care prezintă acţiunea individuală a unui jandarm aflat în dispozitivul de ordine publică, fac obiectul unei verificări interne. Se va analiza punctual acel moment, dar şi întregul ansamblu de decizii şi contextul operativ premergător acestuia, astfel încât să avem o imagine corectă asupra acestui comportament şi nu doar una fragmentară. La acest moment, cunoaştem identitatea jandarmului din dispozitiv şi în urma derulării acestei proceduri de verificare vom stabili exact ce anume a condus la o astfel de atitudine", se arată într-un comunicat al instituției.

Unul dintre cei mai activi protestatari, Cristian Mihai Dide, nu se așteaptă ca împotriva jandarmului să se ia măsuri drastice.

”Sunt constrânși să se ia măsuri deoarece a fost mediatizat, dar nu vă așteptați la măsuri prea drastice. Jandarmul acela l-a păzit pe Dragnea.”, ne-a spus acesta.

În mediul online au apărut noi imagini cu jandarmul, de această dată într-o cu totul altă ipostază, mai „prietenoasă”.

Într-o altă imagine, acelaşi militar, apare oferind protecţie liderului PSD, Liviu Dragnea, la intrare în sediul DNA Bucureşti.

Zeci de mii de persoane au participat, sâmbătă, 20 ianuarie, la protestul care a avut loc în București. Alte mii de persoane au manifestat în marile orașe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel