Urmărește emisiunea live


Protest anti-PSD. "Galaţi-liber de ciuma roşie"

Protestele continua in tara
Protestele continua in tara

Mai mulţi locuitori ai oraşului de la malul Dunării au luat parte, duminică, în faţa Prefecturii Galaţi, la un protest aparte anti-psd, cu baloane. 

Manifestanții au scris pe sute de baloane, de culoarea roșie, numele PSD sau al diverșilor politicieni ai acestui partid, după care le-au spart.

Totodată, protestatarii au venit în Piața din fața Prefecturii și cu baloane de alte culori pe care au scris #Rezist și pe care le-au împărțit trecătorilor. Protestatarii au afișat și bannere cu mesajele Galați-liber de ciuma roșie, Susținem DNA, Vrem depolitizarea CCR.

Am venit astăzi la un protest pașnic, dar inedit. Am dat puțin în mintea copiilor, pentru că am vrea un viitor mai bun pentru copii, dar și pentru cei mai mari. Am adus baloane, iar pe cele colorate scriem #Rezist, pentru că vrem să rezistăm cât trebuie ca să se facă curățenie în țară, iar pe baloanele roșii am scris PSD și, în semn de protest, le-am spart, a spus Anda Ataraș, o protestatară.

Este evident ce facem aici — Galați, liber de ciuma roșie, eliminăm tot ce e roșu. Eu sunt la Galați din 31 ianuarie și am ieșit zilnic în stradă, a spus o altă protestatară, Maria Elena Dumitrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel