Protest. Cine ar fi PLĂNUIT violențele

Prezentă la proteste, Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo București acuză că acesta a plănuit incidentele de aseară. Ea acuză că, patronul Dinamo și fratele său Robert Negoiță (PSD) au planificat escaladarea violențelor prin aducerea ultrașilor în stradă. 

”Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!", a scris Carmen Negoiță pe contul ei de Facebook.

Ulterior, ea a modificat postarea și a precizat că planul violențelor dintre ultrași și frații Negoiță de la Rin Grand Hotel, ”nu este teoria mea, ci doar o asociere între lucrurile văzute de mine și multe surse din social media, radio si știri”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel