Protest 8 martie. Tudor Chirilă: Să ni se alăture pentru 45 de minute

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, actor și cântăreț, a anunțat, prin intermediul contului său de Facebook, că, vineri seară, va protesta „pașnic”.

„Mâine seară, începând cu ora 18:15, în fața Teatrului de Comedie și înaintea spectacolului Tartuffe, un grup de actori, regizori, fotografi vom protesta pașnic împotriva asaltului fără precedent asupra justiției din România”, și-a început astfel mesajul publicat, joi seară, de Tudor Chirilă pe rețeaua de socializare Facebook.

„Realizăm că protestul colegilor noștri de la Teatrul Național, de acum o săptămână, nu trebuie să rămână singular și ne vom exprima solidaritatea cu magistrații care încă luptă pentru o justiție independentă și necontrolată politic”, a continuat Chirilă.

„Invităm și alți actori din alte teatre să ni se alăture pentru 45 de minute sau să manifeste în fața teatrelor lor. Lecțiile istoriei ne învață că nimic nu este ireversibil și că orice democrație cât de fragilă trebuie apărată de cetățenii ei. Actorii nu iubesc infractorii”, și-a încheiat astfel mesajul Tudor Chirilă.

VEZI ȘI: Semnături pentru europarlamentare, subiect scandalos. Borza demască "frăția dinozaurilor din politica românească"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel