Urmărește emisiunea live


PROTEST 26 noiembrie. Codrin Ștefănescu, despre oamenii din stradă

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut o reacție după protestul de duminică, 26 noiembrie.

"PNL, USR, mișcarea Rezist și domnul Hossu, după ce au dat 250.000 de sms-uri și au anunțat o mare revoluție care urma să aibă loc astăzi, iată că au ieșit în stradă 6000 de oameni, în Piața Victoriei", a zis Codrin Ștefănescu.

"Apoi, niște oameni foarte ingenioși de acolo, care știu să coordoneze lucrurile, le-au dat poruncă să meargă în Piața Universității pentru a bloca bulevardul și să pară mai mulți. Asta a putut să facă opoziția, cu #Rezist, cu noua Securitate, cu statul lor paralel, cu statul lor mafiot, cu toată manipularea, cu tot", a mai zis Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

[citeste si]

"Mulți dintre oamenii care au ieșit în stradă nu au nicio vină. Vin ca la circ, ca la parcul de distracții. Dar mai sunt unii antamați de fundații, de organizații. Oamenii nu știu că sunt manipulați", a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

"Problema este că atunci când ieși în stradă, trebuie să știi exact pentru ce ieși. În orice caz, mesajul nostru pentru oamenii care ne-au votat este următorul: așa, cum am promis, până pe 21 decembrie, vor fi votate legile justiţiei, legea răspunderii magistraților. Toate legile merg la Cotroceni pentru avizare", a subliniat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel