PROTEST 24 ianuarie. "Uniți toți, scăpăm țara de hoți!" - VIDEO + UPDATE 2

A fost anunțat un protest în București, miercuri seara, pe 24 ianuarie, acesta fiind intitulat ”Uniți toți, scăpăm țara de hoți!”.

Iată mesajul publicat pe Facebook:

"În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române), mergem cu mic, cu mare, în Piața Victoriei din București pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniți toți, scăpăm țara de hoți!
România trebuie să fie condusă de politicieni integri și competenți, nu de politicieni penali și corupți!

Vom lupta

Vom lupta până la capăt până când vom avea o generație de politicieni cu care să ne mândrim și pe care să îi respectăm!

Ne dorim ca de 1 decembrie 2018, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, să nu mai avem niciun politician penal și corupt în tribuna oficială, iar pentru acest lucru este nevoie în principal ca justiția să fie independentă, neaservită politicului, corupția în rândul politicienilor să dispară iar această clasă politică să treacă prin filtrul lustrației!

Vom da mână cu mână

Pe 24 ianuarie, la ora 20:00 vom da mână cu mână și vom învârti hora frăției în Piața Victoriei! Haideți să ne mobilizăm și să venim foarte mulți pentru ca această horă să se întindă în toată Piața Victoriei! Pentru noi va fi și Hora Unirii Noastre pentru o justiție independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali și corupți și împotriva noului guvern propus de conducerea PSD+ALDE la comanda lui Dragnea!

Propunem persoanelor cu mașini care se află în trafic să rămână în trafic și să ne susțină pe perioada protestului venind la ei cu steaguri, afișe și multă voie bună!", este mesajul publicat pe Facebook.

[citeste si]

Unele persoane au venit la protest cu steagul României.

UPDATE 2: Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat în jurul orei 21.00, cu o Horă a Unirii. În punctul maxim al manifestaţiei de miercuri, în Piaţa Victoriei s-au aflat în jur de 700-800 de persoane. Înarmaţi cu steaguri tricolore, ale Uniunii Europene şi ale SUA, pancarte, vuvuzele, fluiere şi tobe, oamenii au scandat, au intonat Imnul naţional şi cântece patriotice. Participanţii la protest au marcat şi Ziua Micii Uniri, dându-şi mâna, în câteva rânduri, într-o Horă a Unirii. Mitingul, supravegheat de efective de jandarmi şi de la Poliţia Rutieră, s-a desfăşurat fără incidente.

UPDATE 1: În jur de 500 de persoane s-au adunat miercuri, în Piaţa Victoriei. Cei prezenți scandează 'PSD ciuma roşie', 'PSD nu uita România nu e a ta', 'Ultima soluţie, o nouă revoluţie', 'Rezist, sunt anticomunist', 'Uniţi salvăm toată România', 'Dragnea nu uita a sosit şi ziua ta'.

Protestatarii au adus şi un pom de Crăciun în care au atârnat diferite mesaje. De asemenea, participanţii la protest flutură steaguri tricolore, au la ei vuvuzele, fluiere şi tobe. Aceştia s-au adunat într-o Horă a Unirii vreme de mai bine de 15 minute.

La intrarea în perimetrul unde se desfăşoară protestul, aceştia au fost verificaţi de jandarmi pentru a nu avea asupra lor obiecte contondente sau alte obiecte periculoase, potrivit Agerpres. Protestul s-a desfăşurat fără incidente până la această oră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel