Protest 24 februarie. Jurnaliștii Antena 3, agresaţi

Jurnaliștii A3, agresați la protest
Jurnaliștii A3, agresați la protest

Jurnaliștii Antena 3 au fost agresați de mai mulți manifestanți aflați la protestul din Piața Victoriei.

Jandarmii au intervenit şi au identificat câteva persoane care au avut comportament agresiv, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale.

"În legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piaţa Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanţii unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul face următoarele precizări: persoanele respective au fost identificate şi vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenţia de a tulbura adunarea publică. Recomandăm participanţilor la manifestaţia publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente", au informat reprezentanţii Jandarmeriei Române. 

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune menţionat şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune. 

Numărul participanţilor la protestul faţă de modificarea legilor Justiţiei, desfăşurat duminică seară în Piaţa Victoriei, a ajuns la câteva mii, în zonă fiind impuse restricţii de trafic pe mai multe artere rutiere. 

Oamenii au început să se strângă în piaţă încă înainte de ora 18,00, pentru a protesta faţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei. După ce numărul protestatarilor a crescut, Brigada Rutieră a anunţat că au fost impuse restricţii şi devieri de trafic pe străzile adiacente Pieţei Victoria. 

Vezi și: Protest 24 februarie. Cele mai importante momente - LIVE TEXT - video - foto exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel