Protest 15 martie. Barna, despre ce va face USR: Vom avea chiar astăzi

Dan Barna, USR
Dan Barna, USR

Președintele USR, Dan Barna, a reacționat cu privire la atitudinea partidului față de protestul anunțat pe 15 martie, declanșat de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

USR susţine iniţiativa omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a făcut apel la antreprenorii români să declanşeze vineri, 15 martie, la ora 15,00, un protest faţă de lipsa autostrăzilor în această regiune, a declarat miercuri preşedintele USR, Dan Barna.

"Şi USR susţine această iniţiativă, vom avea chiar astăzi o şedinţă a Biroului Naţional în care vom stabili concret modalităţile de susţinere a iniţiativei, dar evident este un protest legitim, un protest normal al cetăţenilor români care sunt exasperaţi că după 30 de ani nu avem autostrăzi în Moldova, nu avem autostradă peste Carpaţi, deci practic suntem nicăieri", a afirmat Barna la Palatul Parlamentului, întrebat pe această temă.

Anterior, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că înţelege "demersul omului de afaceri sucevean care a construit primul metru de autostradă din zona Moldovei".

Vezi și: Ştefan Mandachi, 15 minute de stat degeaba pe 15 martie. Marea întrebare și frica de Șerban Huidu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel